Pigerne

Athene, Afrodite og Artemis

Jeg er Athene, opkaldt efter den græske gudinde Athene, som er visdommens gudinde.
Jeg er nysgerrig og glad for mad - er altid den første til at spotte maden, hvad enten det er færdigmad eller mælk fra min mor.
Jg elsker at lege med mine søskende, men kan også godt hygge mig med at sove alene.

Athene

Jeg er Afrodite, opkaldt efter elskovens gudinde i græsk mytologi. Afrodite er symbolet på skønhed og sødme og er meget forførisk.
Det er ikke en helt forkert beskrivelse af mig. Jeg blev født som den mindste og er fortsat "lille", selv om jeg vejer det samme som mine søskende.
Jeg formår at charme mig ud af mange situationer men har også temperament, så får jeg det ikke på den ene måde, ja, så får jeg det på den anden.
Jeg elsker at være med hvor det sker, men er ikke den der går forrest - det lader jeg de andre om, de vil så gerne. Er dog hurtig til at blive en del af flokken.

Afrodite

Jeg er Artemis, opkaldt efter den græske gudinde Artemis, som er jagtens, skovens og dyrenes gudinde i den græske mytologi.
Jeg er nok den mest temperamentsfulde af os tøser, men samtidig også en smule forsigtig. Jeg kaster mig ikke ud i nye tiltag uden sikkerhedsnet, men kan på den anden side sidde inde i kravlegården og skælde ud på "tante" Smilla, hvis jeg synes hun kommer for tæt på mine enemærker.
Indtil videre har det nu ikke set ud til at gøre Smilla bange.

Artemis

Nyeste kommentarer

01.01 | 13:29

Hej Jacob & Tina. Jeg forventer tidligst hvalpe igen i 2023 så jeg kan...

31.12 | 10:04

Hej :) Venter I hvalpe her i 2022? Vi måtte sige farvel til vores skønne dre...

11.11 | 10:22

Hej Merete. Jeg har hvalpe lige nu men de er alle reserverede. Man...

10.11 | 15:08

Hej